Från min erfarenhet till din framgång: Låt mig vara din mentor i 21 dagar.

Beställ boken här!
 

21 dagar med Dragomir Mrsic - en praktisk guide i självutveckling.

Nu är den här, boken "21 dagar med Dragomir Mrsic". En praktisk och inspirerande guide till personlig utveckling. Här delar Dragomir generöst med sig av sina värdefulla lärdomar och verktyg som hjälpte honom att forma sitt eget öde och övervinna motgångar. 

Oavsett vad du söker eller behöver i livet, kan denna bok vara din guide. Genom ämnen som självkännedom, målsättning, disciplin och motivation, får du verktygen och strategierna för att skapa den framtid du önskar. Med övningar, reflektioner och praktiska råd hjälper Dragomir dig att växa som person och nå dina mål. Beställ ditt exemplar och bli ta del av Dragomirs inspirerande resa och värdefulla verktyg för personlig utveckling. 

Beställ boken för 249kr
 • Utforska 21 kraftfulla teman och praktiska utmaningar som hjäper dig att gå från teori till handling.
 • Lär dig hantera motgångar och konflikter på ett produktivt sätt. 
 • Med andra i fokus - Bli inspirerad till att skapa positiva förändringar i både ditt och andras liv. 
 • Utforska betydelsen av att skapa meningsfulla relationer och  kommunikationsfärdigheter som att lyssna.
 • Få tillgång till effektiva strategier för att skapa och uppnå dina mål, oavsett om det handlar om personlig framgång, relationer eller karriär.
 • Lär dig att hantera rädslor och begränsande övertygelser som hindrar dig från att leva ditt bästa liv och uppnå ditt fulla potential.
 • Få praktiska verktyg och övningar som hjälper dig att utveckla positiva vanor och stärka ditt mentala, fysiska och emotionella välbefinnande.
 • Utforska olika aspekter av personlig utveckling, inklusive självreflektion, självmedvetenhet och självförbättring.
 • Få verktyg och tekniker för att hantera stress, hantera negativa tankemönster och främja mental hälsa och välbefinnande.
 • Upplev en ökad förståelse för betydelsen av att leva i nuet och vara närvarande i varje ögonblick.
Beställ boken för 249kr

Boken finns också hos alla de stora favoritåterförsäljarna

 

Välkommen till vår exklusiva onlinekurs: "21 Dagar med Dragomir Mrsic - Möt dina rädslor & Utveckla dig själv.

Denna kurs är en dynamisk förlängning av vår inspirerande bok med samma namn, och tillsammans erbjuder de en omfattande upplevelse för personlig tillväxt och självutveckling.

Varför kombinera bok och onlinekurs?

 • Fördjupad lärandeupplevelse: Medan boken ger dig en solid grund och teoretiska insikter, tar onlinekursen dig djupare in i varje ämne. Dragomir Mrsic delar personliga erfarenheter och praktiska exempel som ger liv åt bokens innehåll.

 • Flexibilitet och bekvämlighet: Onlinekursen ger dig friheten att lära i din egen takt, när och var det passar dig. Detta kompletterar bokens strukturerade natur och gör det enkelt att integrera lärandet i din vardag.

 • Interaktivt och engagerande: Kursen erbjuder interaktiva element som frågestunder, diskussioner och övningar, vilket skapar en mer levande och engagerande lärandeupplevelse.

 • Visuellt och auditivt stöd: Videokursen tillgodoser de som föredrar visuell och auditiv inlärning, vilket gör det lättare att förstå och behålla informationen.

Vad Innehåller Onlinekursen?

 • 21 inspirerande videolektioner: Varje dag under 21 dagar får du tillgång till en ny video där Dragomir delar med sig av sina insikter och strategier för att möta rädslor och främja personlig utveckling.

 • Praktiska verktyg och övningar: Kursen är fylld med praktiska övningar som kompletterar bokens innehåll, vilket ger dig konkreta verktyg att använda i din dagliga strävan efter personlig tillväxt.

 • Personlig berättelse: Följ Dragomirs personliga resa och lär dig hur han har använt dessa tekniker för att övervinna sina egna rädslor och utmaningar.

För vem passar denna kurs? Denna kurs är perfekt för alla som vill ta nästa steg oavsett var du befinner dig på din personliga utvecklingsresa. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, kommer du att finna värdefulla insikter och tekniker som kan transformera ditt liv.

Ta steget idag och upplev hur boken och onlinekursen tillsammans kan bli en kraftfull katalysator på din resa mot självförverkligande och ett modigare och mer självsäkert jag.

Ta reda på mer om onlinekursen

Möt författaren

Dragomir Mrsic.

Dragomir “Gago” Mrsic är skådespelare och mest känd för sin medverkan i filmer som Snabba Cash, Edge of Tomorrow och tv-serien Alex men har också medverkat i program som Stjärnorna på Slottet och Julkalendern och nu i höst är han aktuell som programledare för TV4s satsning Förrädarna. Dragomir Mrsic har tidigare släppt självbiografin Där jag kommer ifrån där han för första gången berättar om sitt liv.

I boken "21 dagar med Dragomir Mrsic" delar han med sig av konkreta lärdomar från sitt minst sagt innehållsrika liv med svåra motgångar och stora framgångar.

Meditation & Avslappning 

Skapa inre frid med en guidad andningsövning  – Ladda ner gratis!"

 

Jag vill testa!