Köp kursen för 899kr
Köp boken för 249

Bryt Mönstret, Bygg Drömmen: En Praktisk 21-Dagars Online Kurs med Dragomir Mrsic

Upptäck din fulla potential: Följ med Dragomir på en 21-dagars resa som förvandlar dina ambitioner till handling. Varje dag är en nyckel till framsteg, varje steg ett avtryck mot framgång. Din tid är nu – ta första steget och skapa en genuin och positiv förändring i både ditt och andras liv!

 

21 steg mot självförverkligande

21 DAGAR En onlinekurs som ger dig verktyg för verklig förändring

21 dagar handlar om att skaffa ny kunskap, nya idéer och öka din självkännedom. Du kommer inte bara att kunna hantera konflikter bättre, lära dig att vara mer självsäker och bli en bättre lyssnare, utan du också få hjälp att hitta ett mål och ta reda på vad som är viktigast för dig i livet.

Köp nu för 899 kr
 

DIN GUIDE

Dragomir Mrsic.

De flesta skulle beskriva mig enligt mitt förflutna eller mina olika roller. Men i verkligheten är jag så mycket mer än så. Och det är även du. Vi har alla en enorm inre potential som bara väntar på att få utvecklas till något unikt. Det är lättare sagt än gjort och för att kunna göra det behöver man ibland någon som visar en i vilken riktning man skall gå. Resten måste man sköta själv. Så var det för mig iallafall när jag tog mig från hopplösheten och mörkret i fängelset till det underbara livet som jag lever idag. Visst, vissa dagar är bättre än andra, men nu vet jag hur jag ska hantera de utmanande situationer, tankar och känslor som kan komma att upplevas under dagen. Den kunskapen har jag samlat på mig under mer än 50 år, och nu är jag redo att dela med mig och hjälpa dem som behöver mod, mental styrka och lite riktlinjer på vägen för att nå sina mål. Så följ med mig på en resa på 21 dagar full av utmaningar som vi gör tillsammans. Jag lovar dig att det du kommer att få lära dig på denna online kurs kommer att förändra ditt liv för alltid!

INVESTERA IDIG SJÄLV

Utmana dig själv

Det finns få saker som ger mer kvalité till livet än känslan av att man utvecklas, lär sig nya saker och att man klarar av att hantera motgångar.

Den här kursen är till för just det, för att inspirera dig till att ta ansvar för din egen utveckling. Livet händer nu!

Motivationen du behöver: 

Du får regelbundna uppdateringar med inspirerande extramaterial i form av läs- och lyssningstips.

Kunskapen som du aldrig fick lära dig i skolan:

Handfasta och konkreta övningar som fungerar i det verkliga livet.

Mer än bara en kurs:

21 dagar är en plattform med lektioner hämtade från livserfarenheter som kommer att berika dig under lång tid framöver.

Inte bara lärande – en verklig erfarenhet:

21 dagar som ger dig lektioner förankrade i verkliga erfarenheter, designade för att stanna kvar och göra skillnad långt efter kursens slut.

Vad folk säger

Vad Innehåller Kursen?

 

21 inspirerande samtal för att hålla dig motiverad och fokuserad

 

Riktiga utmaningar som tar dig utanför din komfortzon och driver dig framåt

 

Andningsövningar för att skapa inre lugn och balans

 

Kvällsmeditationer som hjälper dig att släppa stress och hitta ro inför natten

 

Bonusdagar med extra insikter och verktyg för fördjupad utveckling

 

Fördjupande extramaterial för att vidga din kunskap och förståelse

 

Byggd på verklig erfarenhet 

 

Inspirerande artiklar som ger dig nytt perspektiv och praktiska tips

Köp nu för 899 kr

Gratis!

Andas in lycka, andas ut stress: prova en guidad andningsövning med Dragomir Mrsic idag

Hur är det med din andning? Andas du ordentligt? Tänker du på hur du andas? Tar du in tillräckligt med syre för att ge din kropp och hjärna maximalt med energi, eller är du fortfarande inte riktigt medveten om vilket kraftfullt redskap du har till ditt förfogande? Skriv in dig och testa en andningsövning guidad av Dragomir Mrsic - Gratis!

Ja, jag vill testa Dragomirs andningsövning!!

Ge en kunskapsgåva till dig själv eller någon du bryr dig om.

 
Köp din bok här!

En bok för livet!

21 dagar med Dragomir Mrsic - en praktisk guide i självutveckling.

"21 dagar med Dragomir Mrsic". En praktisk och inspirerande guide till personlig utveckling. Här delar Dragomir generöst med sig av sina värdefulla lärdomar och verktyg som hjälpte honom att forma sitt eget öde och övervinna motgångar. Boken har även fått hyllningar från fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic, som ger den 10 poäng!

Oavsett vad du söker eller behöver i livet, kan denna bok vara din guide. Genom ämnen som självkännedom, målsättning, disciplin och motivation, får du verktygen och strategierna för att skapa den framtid du önskar. Med övningar, reflektioner och praktiska råd hjälper Dragomir dig att växa som person och nå dina mål. Beställ ditt exemplar idag och ta del av Dragomirs inspirerande resa och värdefulla verktyg för personlig utveckling. (Boken  skickas till dig direkt från tryckeriet.)

Beställ boken för 249kr
 

Ladda ner vår "Kajabi" App Gratis!

Appen kommer att göra din resa enklare. Finns tillgänglig på iPhone och Android