BLOGGEN

Andningen är nyckeln till din utveckling!

Sep 27, 2022
 

Hur är det med din andning? Andas du ordentligt? Tänker du på hur du andas? Tar du in tillräckligt med syre för att ge din kropp och hjärna maximalt med energi, eller är du fortfarande inte riktigt medveten om vilket kraftfullt redskap du har till ditt förfogande?

Jag erkänner att jag hade NOLL förtroende för att andning skulle kunna hjälpa mig. Speciellt inte medan jag satt i fängelse och gick igenom den lägsta punkten i mitt liv. Men jag hade fel. för när jag började andas medvetet och tog det på allvar så förändrades även mitt tänkande. Jag gick från fängelset och botten av mitt liv, till att bli OS tränare och sedan bli en framgångsrik skådespelare, och andningen var ett kraftfullt bränsle under hela min förändringsprocess!

Därför vill jag dela denna kunskap med dig
Kolla på videon nedan och börja andas så ska du få se vad som händer!
Det tar ett tag tills dess att du bemästrar andningen, men med repetition kommer perfektion. 
Nu kör vi! 

       

Skapa inre frid med en guidad andningsövning med Dragomir Mrsic - gratis! Klicka nedan och ta första steget mot mer harmoni.  

Ladda ner andningsövningen här
Köp kursen för 499kr

Nyhetsbrev

Skriv upp dig här för att få vårt nyhetsbrev gratis.