Nu är den här : boken "21 dagar med Dragomir Mrsic"

Jun 20, 2023
 

Vi är väldigt glada att meddela att boken "21 dagar med Dragomir Mrsic" nu finns tillgänglig i handeln!

Det här är en bok som tar dig med på en resa av personlig utveckling med praktiska och inspirerande lärdomar för att leva ett fullt liv. Vi är också glada och stolta över att läsa de första reaktionerna från läsare som börjat komma in.

En av de första reaktionerna vi fick från en läsare är att boken innehåller kunskap och insikter som de aldrig fick lära sig i skolan. Exempelvis, varför det är viktigt att sluta prata skit om andra eller hur man befriar sig från skam och skuld genom förlåtelse. Något annat som de första läsarna tagit fast på är att det är att boken innehåller praktiska lärdomar tydligt baserade på levd erfarenhet. Läsarna har uttryckt att boken är konkret, praktisk och mycket inspirerande.

"21 dagar med Dragomir Mrsic" är mer än bara en bok. Den är din guide till att ta ansvar för din egen personliga utveckling och skapa en positiv förändring i ditt liv. Genom konkreta råd, personliga anekdoter och utmaningar.

Testa själv. Boken finns att köpa hos de vanliga bokhandlarna, men köp den gärna direkt av oss HÄR 

Vi vill också passa på att uppmana er att när ni får er kopia av "21 dagar med Dragomir Mrsic", dela gärna bilder av boken på sociala medier och tagga oss på @21days.se och @dragomirmrsicofficial.

Vi ser fram emot att ta del av era upplevelser med boken och att skapa en gemenskap där vi tillsammans stöttar varandra på vår väg mot personlig utveckling.

TACK

 

Vad kan vara viktigare än att investera i dig själv?!

Beställ våra böcker och kurser här!

Ta del av uppdateringar, erbjudanden & nyheter!

Fyll i din mailadress och tryck skicka

Vi avskyr SPAM. Vi kommer aldrig sälja din information för någon som helst anledning!