Glöm Nyårslöftet - Gör en Nyårstart istället!

Dec 28, 2023

När jag välkomnar ett nytt år känns det som att jag får en ny chans att börja om, att sätta punkt för det gamla och skapa nytt. Det är en tid för mig att stanna upp och reflektera över det förflutna och forma min vision för framtiden. Jag vet att det är frestande att sätta upp stora nyårslöften, men jag har lärt mig att varaktig förändring snarare handlar om de små, dagliga besluten jag fattar.

Det börjar med att verkligen förstå vem jag vill vara och vilka värderingar som är viktiga för mig. Dessa värderingar blir min interna kompass som vägleder mig när motivationen sviktar. När jag har en tydlig bild av min destination, blir varje litet steg lättare att ta. Om jag vill bli mer hälsomedveten, kanske jag börjar med att välja trapporna framför hissen. Om jag strävar efter att bli mer centrerad och fokuserad, kanske jag avsätter en minut till stillhet varje morgon.

Man brukar säga att det tar 21 dagar att skapa en vana, men jag tror att det tar så lång tid som behövs för att den ska bli en naturlig del av mitt liv. Här är uthålligheten nyckeln. Det är enkelt att ge upp när förändringen inte är omedelbar, men jag har beslutat att stå fast vid min vision.

Mina 21 dagar är inte bara en metod, det är en personlig resa jag vill dela med andra. En resa där jag varje dag gör medvetna val som är i linje med mina värderingar och den jag strävar efter att vara. Och efter dessa 21 dagar fortsätter jag. Jag justerar, jag lär mig, jag växer, och precis så kan du också göra.

Så låt oss inte tänka på detta som ett nyårslöfte. Låt det vara en nyårsstart – början på en livsstil där dina dagliga handlingar återspeglar dina innersta ambitioner och drömmar. Jag vill att du gör detta till året då du inte bara sätter mål, utan verkligen lever efter dem. Varje dag är en ny möjlighet att närma dig ditt mål, ta ett nytt steg framåt mot att bli den du vill vara och leva det liv du önskar.
Behöver du hjälp så finns jag här för att vägleda och stötta dig på varje steg av vägen. Låt oss tillsammans göra 2024 till det bästa året hittills!
Gott nytt år på dig!
Dragomir

Vad kan vara viktigare än att investera i dig själv?!

Beställ "21 dagar med Dragomir Mrsic"

Ta del av uppdateringar, erbjudanden & nyheter!

Fyll i din mailadress och tryck skicka

Vi avskyr SPAM. Vi kommer aldrig sälja din information för någon som helst anledning!