Skådespelaren Dragomir Mrsic startar onlinekurs för självutveckling

Oct 28, 2022
21days.se : Onlinekurs för självutveckling

PRESSMEDDELANDE

Skådespelaren Dragomir "Gago" Mrsic har levt ett minst sagt händelserikt liv. Han har gjort en livsresa där han har upplevt fattigdom, kriminalitet, missbruk och död på nära håll, men han har också upplevt livet med kändisar och skådespelare på röda mattan och varit idrottsutövare och tränare på landslagsnivå. Dragomir har hittat sina egna vägar framåt och under vägen från Fittja till Hollywood har han fått en hel del lärdomar – som han nu vill dela med sig av i kursen "21 dagar med Dragomir Mrsic". 

— Jag får ofta frågor från människor där de ber om råd och tips om hur de ska göra i olika situationer. En nyckel för mig för har varit att alltid försöka lära sig av det man är med om och de människor man träffar, det kan vara både dåliga och bra saker. Lärdomar finns överallt, där man minst anar det. Och nu vill jag dela med mig, säger Dragomir Mrsic.

Dragomir Mrsic har märkt att det finns ett oerhört behov ute i samhället, ett behov av att arbeta med sig själv, att titta inåt. Kanske har det att göra med den oroliga tid vi lever i, både ute i världen och i vårt egna samhälle. Tidigare har Dragomir inte velat prata så mycket om sitt förflutna, men när han skrev boken Där jag kommer ifrån tillsammans med Theodor Lundgren har han verkligen insett att hans liv var ett vittne för att det är möjligt att vända trenden, att förändras och leva ett lyckligare liv.

— De flesta skulle beskriva mig utifrån mitt förflutna. Men i verkligheten är jag så mycket mer än så. Och så är det även med dig. Samhället kanske stoppar oss i fack, men det betyder inte att vi måste stanna där. Så låt oss bryta oss loss från det förgångna med alla förväntningar och nå dit vi vill komma och börja leva det genuina livet vi förtjänar. I kursen erbjuder jag en resa på 21 dagar full av utmaningar som vi gör tillsammans. Jag lovar att den kommer förändra ditt liv för alltid, säger Dragomir Mrsic.

21 dagar: från statist till protagonist är en online-kurs i 21 steg för att utveckla sig själv, möta sina rädslor och bli den man innerst inne vill vara. I kursen delar Dragomir Mrsic i personliga video- och ljudklipp med sig av sin livserfarenhet och ger utmaningar/övningar. Övningarna innehåller bland annat meditationsövningar, att ta konflikter och vikten av tacksamhet. Övningarna bär man med sig hela dagen för att de ska sätta sig på riktigt och bli en kontinuerlig del av ens helhet. Kursen kommer att finnas på 21days.se och de som väljer att gå kursen får utöver tillgång till själva kursen också ett medlemskap i ett community där de får tillgång till ett nyhetsbrev med extramaterial i form av artiklar, ljudklipp, pepp och exklusiva erbjudanden. Tanken är att det ska vara mer än en kurs, en portal som utvecklas och stöttar människor.

Plattformen har Dragomir Mrsic utvecklat tillsammans med författaren och entreprenören Michael Mella och Theodor Lundgren, medförfattare till Dragomir Mrsics bok Där jag kommer ifrån.

 


PRESSKONTAKT
Vilhelm Hanzén

Vad kan vara viktigare än att investera i dig själv?!

Beställ våra böcker och kurser här!

Ta del av uppdateringar, erbjudanden & nyheter!

Fyll i din mailadress och tryck skicka

Vi avskyr SPAM. Vi kommer aldrig sälja din information för någon som helst anledning!